Opvangbakken


Opvangbakken

Een ruim assortiment opvangbakken voor het veilig stockeren van bidons, 205ltr vaten of 1000ltr IBC’s . De opvangbakken voldoen aan de huidige wetgeving.

Absorptie


Absorptie

Ons uitgebreide assortiment absorptiemiddelen is beschikbaar in 3 formaten: oil only, universeel en chemicaliën.

Spill kits


Spill kits

Spill kits zijn beschikbaar in verschillende maten voor uw specifieke toepassingen en als fabrikant kunnen wij zelfs op maat gemaakte Spill kits aanbieden.

Milieucontainers


Milieucontainers

Voor het veilig opslaan van pallets, IBC's of kleine emballages bieden wij een uitgebreid assortiment aan milieucontainer aan.

  over EMPTEEZY  

 

Opvangbakken

wie zijn we 

Empteezy biedt u voor absorptie, vatenopslag, Spill control en veiligheid een compleet productassortiment aan.  Bent u zich aan het voorbereiden op een ISO 14001 audit en bent u van plan veiligheid, handeling en opslag van milieubelastende producten te verbeteren dan bent u bij ons aan het juiste adres.

contacteer ons

Opslagsystemen voor milieubelastende producten

Met meer dan 30 jaar ervaring is Empteezy group de uitgelezen partner om u te helpen met het veilig handelen en stockeren van vloeistoffen in uw onderneming.

Absorptiemiddelen

ABSORPTIEMIDDELEN

-----------

Van eenvoudige absorberende doeken tot absorberende tapijten. Wij bieden u een uitgebreid kwalitatief assortiment absorberende oplossingen aan.

Lees meer

Preventiemiddelen bij lekkages

PREVENTIE

-----------

Ruim assortiment Spill kits en rioolafsluiters voor het plaatsen op risicozones voor onmiddellijke interventie in geval van onopzettelijke lozingen.

Lees meer


Stockage systemen voor vloeistoffen

STOCKAGE SYSTEMEN

-----------

Om elke vloeistof veilig in uw onderneming te stockeren bieden wij een groot assortiment oplossingen aan. Gaande van opvangbakken, veiligheidskasten, opslagcontainer, ..  

Lees meer

Meer informatie nodig? Contacteer ons!