Hulp of advies nodig bij uw Spill preventie?

Geen probleem. Neem nog vandaag contact met ons op. Na een site analyse bieden wij vrijblijvend ons advies aan.

Qui Sommes nous ?

Empteezy®   biedt u voor absorptie, vatenopslag en spill control een volledig assortiment aan. Ons belangrijkste doel is om u te helpen bij het veilig implementeren en naleven van wetgeving in verband met uw olie- en chemische opslagbehoeften.

Onze producten zijn geproduceerd om te voldoen aan de vereisten van verschillende werkomgevingen, waaronder industriële, commerciële, militaire, maritieme en educatieve omgevingen.

Meer dan 70% van de artikelen uit ons assortiment worden in de Group Empteezy geproduceerd en voldoen aan de EU- en internationale normen met betrekking tot Spill control en Spill containment van gevaarlijke vloeistoffen.

Contactez-nous
Odoo afbeelding en tekstblok
Worksafe 2020 Namur - Trade show for Health & Safety at work

De tweede editie van Worksafe Namur (vroegere Secura) belooft opnieuw een succes te worden. Empteezy verwelkomt samen met meer dan 70 experten/exposanten in gezondheid, (vuur)veiligheid en welzijn op het werk  u voor een goedgevulde dag met interessante lezingen, demo’s en netwerking. Dit alles in een professionele én gezellige sfeer.


Registreer nu online met de registratiecode 10023


Om ieders veiligheid te vrijwaren hebben we wel uw medewerking nodig! U speelt een centrale rol in de volledige naleving van onze gezondheids- en veiligheidsvoorschriften tijdens het event. 

 

Plus d'information? Contactez-nous!