Een oplossing voor iedere industrie
Onze producten zijn ontworpen om verscheidene sectoren te helpen. Ontdek welke oplossing we hebben voor uw industrie.

Onze producten zijn ontworpen om een verscheidenheid aan industrieën te helpen met het veilig handelen en stockeren van vloeistoffen, gassen, brandbare stoffen of oliën op de werkplek. Van de voedings- en drankenindustrie tot de bouw, recyclage en transport.
Elke met verschillende risico’s en elk met verschillende vereisten voor spill preventie en spill containment.

In deze blog lijsten we enkele hardlopers voor de behoeften van de verschillende sectoren.

🧱Bouwsector

Net zoals andere industrieën is de bouwsector een bron van vervuiling. Individuele bouwers, kleine, middelgrote en grotere bedrijven moeten hun verantwoordelijkheid nemen voor de impact die zij hebben op het milieu.

Ieder jaar komen nog verschillende vervuilingsincidenten voor.
Empteezy biedt daarom producten aan die het risico op deze incidenten helpen reduceren

Opvangbakken metaal (oliën) 

Ontdek ons ruim assortiment kunststof, stalen en flexibele opvangbakken voor het veilig stockeren van vloeistoffen. 

Brandwerende kasten (spuitbussen)

Brandveiligheidskasten met een brandwerendheid van 90 minuten bepaald volgens de Europese Norm EN 14470-1, zijn geschikt voor de inpandige opslag van brandgevaarlijke stoffen

 Absorberende korrels

Absorberende korrels hebben een snelwerkend absorptie vermogen. Ze laten geen bezinksels achter en zijn goedgekeurd voor gebruik op de wegen.

🍺Voedings- en drankenindustrie

Deze industrie is onderworpen aan strenge voorschriften met betrekking tot verontreiniging, veiligheid van werknemers, hygiëne, verpakking en meer.

·         35% van de ernstige verwonding als gevolg van uitglijden of struikelen

·         90% van de accidenten is te wijten aan een natte vloer. Dit door water of lekkage uit het productieproces

Het voorkomen van lekkages door de juiste opslag- en spill responsmaatregelen is daarom van cruciaal belang. 

Onze best verkopende producten naar de voedings- en drankenindustrie zijn dan ook:

Absorberende vezels 

Absorberende vezels zijn vervaardigd uit zuiver polypropyleen. Hierdoor is hun absorptie- en retentievermogen veel hoger dan dat van klassieke vezelproducten.

Spill kits

Het plaatsen van Spill kits in de buurt van risicozones, zorgt voor een snelle en responsieve reactie bij het morsen van gevaarlijke vloeistoffen. 

 Kiepcontainers

Onze afvalkiepcontainers zijn ontworpen voor het sorteren van afval. In combinatie met een heftruck kan deze verplaatst worden.   Verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. 

♻ Afval/Recyclage industrie

De recyclage en afvalindustrie heeft – door de aard van wat het doet – potentieel om verontreinigingsincidenten te veroorzaken. Dit zowel tijdens het vervoer, als tijdens het verwerkingsproces.

Deze industrie werkt hard om zijn milieuprestaties te verbeteren. Verontreiniging door afvallozingen/- incidenten kunnen dit goede werk verstoren. Het snel en efficiënt indammen van lekkages en reageren is een belangrijke doelstelling.

Door onze jarenlange nauwe samenwerking met de recyclage en afvalindustrie weten we precies welke producten van belang zijn:

Lekbakken 

Ontdek ons ruim assortiment kunststof, stalen en flexibele opvangbakken voor het veilig stockeren van vloeistoffen. . 

Spill kits

Het plaatsen van spill kits in de buurt van risicozones, zorgt voor een snelle en responsieve reactie bij het morsen van gevaarlijke vloeistoffen. 

 Absorberende vezels

Absorberende vezels zijn vervaardigd uit zuiver polypropyleen. Hierdoor is hun absorptie- en retentievermogen veel hoger dan dat van klassieke vezelproducten.

🚚Transport

De mogelijkheden voor lekkages binnen de transportsector zijn enorm en variëren van storingen in brandstofsystemen tot lekkende of gemorste ladingen tijdens het transport op de openbare weg, in een depot of op de locatie van een klant.

Als ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 geaccrediteerde fabrikant/verdeler begrijpt Empteezy de vereisten voor het indammen van lekkages en spill preventie van de automobielindustrie.  We hebben een uitgebreid assortiment producten beschikbaar voor vrijwel elke toepassing.

Onze bestsellers in de transportsector zijn:

Veiligheidskasten

Dankzij deze veiligheidskasten kan u kleine emballages (tot 50 liter) veilig stockeren en goed organiseren.

Spill kits

Het plaatsen van spill kits in de buurt van risicozones, zorgt voor een snelle en responsieve reactie bij het morsen van gevaarlijke vloeistoffen. 

 Justrite veiligheidskan

Veiligheidskannen voor het aftappen, vullen en overgieten van gevaarlijke producten. 

 


EHBO – Empteezy's Hulp Bij Omgevallen
Bij elke calamiteit moet het reflex er zijn om snel en efficiënt een Spill kit in dienst te stellen.