Opslagcontainer milieubelastende vloeistoffen
Opslagunits voor grote hoeveelheden vloeistof

Opslagcontainers op maat

Bij Empteezy weten we dat één standaard afmeting niet overal past en als een Europese fabrikant, bevinden we ons in een unieke positie om u deskundig advies op maat te geven voor opslag van uw vloeistoffen.


Of u nu op zoek bent naar een specifieke afmeting, een exclusief kleur, verlichtingssysteem, verwarming of airconditioning, ons team van ontwerpers en ingenieurs zijn deskundig geplaatst om u te helpen en een oplossing op maat te creëren.


Bekijk hieronder enkele van onze populairste opties: 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Afmetingen

Onze productie kan elke grootte of configuratie van opslagoplossing produceren. Mocht u een grote hoeveelheid vloeistof moeten opslaan, dan kunnen wij ons ontwerp afstemmen op uw behoeften.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Verlichtingen

Onze verlichtingsoplossingen omvatten standaard en ATEX-geclassificeerde systemen om de veiligheid te garanderen. Met opties voor binnen of buiten verlichting verhoogt u de veiligheid van de werknemers en uw site.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen


Temperatuur

Onze opslageenheden kunnen worden uitgerust met verschillende opties voor verwarming of koeling, waaronder airconditioning en systemen voor constante temperatuurregeling.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Beveiliging

Naast extra verlichtingsoplossingen omvatten onze beveiligingsfuncties volledig afsluitbare deuren, aanpasbare alarmopties en meer.

Odoo afbeelding en tekstblok

Andere opties: 

Aardingspunten, afzuigingsystemen, keuze van deurlocatie, push back systeem voor lading, 

Vergeet niet dat onze units ook kunnen worden geverfd in elke standaard RAL-kleur naar keuze; om branding, locatie, huisstijl etc. weer te geven

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Wenst u vrijblijvend advies ? Aarzel niet om ons te contacteren. 

 

Opbergkoffer voor zoutkorrels
Koud weer ? Bereidt u voor op slipgevaar.