+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Veiligheidsoplossingen in de strijd tegen het coronavirus


 Wie had enkele jaren geleden gedacht dat we nu met mondmaskers zouden rondlopen? Het toont nog maar eens aan hoe belangrijk kwalitatieve veiligheidsoplossingen zijn. Hoewel we ook bij Empteezy vooral hopen dat de pandemie snel verleden tijd is, bieden we jullie terwijl wel diverse veiligheidsmaterialen aan.

 We hebben eerst en vooral mondmaskers op voorraad. Welke? We verkopen vierlaagse wegwerpmondmaskers. Dit zijn wellicht de meest gekende mondmaskers. Daarnaast verkopen we ook FFP2-mondmaskers. Deze mondmaskers filtreren minimaal 94% van de luchtdeeltjes. Deze zijn dus iets veiliger en uitermate geschikt voor mensen die noodgedwongen veel contacten hebben, maar de andere bieden uiteraard ook extra veiligheid.

Extra veiligheidsoplossingen tegen COVID-19 

We bieden ook een accessoire aan voor bij de mondmaskers, namelijk een mondmaskerbeugel. Deze beugel wordt onder het mondmasker gedragen en zorgt dat je beter kan spreken en ademen. De beugels zijn herbruikbaar doordat je ze kan schoonmaken. Ze zijn een must voor mensen die gedurende een lange tijd een mondmasker moeten dragen, zoals bijvoorbeeld leerkrachten.

Naast mondmaskers verkopen we ook:

  • Handgel

  • Desinfecterende spray

  • Handcleangel

  • Afvalemmers

  • Verschillende soorten wipes

Enkele tips:

Na een jaar zouden we allemaal de voornaamste maatregels moeten weten, maar we zetten er toch nog een paar op een rij als opfrissing:

  • Was je handen voor en na het gebruik van een mondmasker. Het heeft weinig nut om het mondmasker aan te brengen met handen die niet gereinigd zijn.

  • Zorg dat het mondmasker mooi rond je neus past. Anders is het bijna zinloos om het te dragen, want dan kunnen bacteriën je neus- en mondregio toch bereiken.

  • Vermijd het aanraken van het mondmasker en vervang het masker als het nat is. 

  • Probeer voldoende afstand te behouden als dat mogelijk is.


Interesse in ons aanbod? Neem dan zeker een kijkje in de shop. Indien je vragen hebt, kan je ons ook altijd contacteren via het e-mailadres info@empteezy.be of het telefoonnummer +32 (0) 51 63 68 54

Soorten absorptiemateriaal
Kwalitatieve absorptieproducten bij Empteezy