+32 (0) 51 63 68 54
info@empteezy.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

 

  Opvangbakken

 Ontdek ons ruim assortiment kunststof, stalen en flexibele opvangbakken voor het veilig stockeren van vloeistoffen.

Ruim assortiment opvangbakken - lekbakken

Ontdek ons ruim assortiment kunststof en metalen opvangbakken

Iedere onderneming heeft wel gevaarlijke vloeistoffen staan. Deze vloeistoffen moeten op een veilige manier worden gestockeerd. Dit om bodemverontreiniging te vermijden, voor de veiligheid van uw personeel en gebouw.

In geval van milieucontrole, moeten uw chemicaliën en oliën gestockeerd worden volgens de wetgeving. In België houden we rekening met de VLAREM en in Nederland met de PGS15.

Al uw chemicaliën en oliën moeten in overeenstemming met de wet veilig worden opgeslagen.

We bieden u opvangbakken aan voor:

Afhankelijk van uw behoeften zijn er twee soorten opvangbakken verkrijgbaar:


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen  Kunststof opvangbakken  

Kunststof opvangbakken (HDPE of plastic), deze lekbakken zijn bestand tegen chemicaliën en corrosie. Deze zijn rotatie gegoten, licht en makkelijk verplaatsbaar. De juiste lekbak vinden? Klik hier en bekijk ons uitgebreid assortiment.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen Metalen opvangbakken

Metalen opvangbakken, deze lekbakken hebben een hoge brandwerendheid en hun galvanisatie vermindert het risico op roest. De productie van de stalen lekbakken wordt uitgevoerd in onze fabriek in Nantes.

Empteezy is ook te vinden op www.metaalbewerking-info.be.

Antistatische flexibele opvangbakken 

De flexibele opvangbak is ontworpen voor de bescherming van personen en objecten in het geval van ongewenste lekken van water, aardolieproducten of chemische stoffen.

Deze opvangbak is geproduceerd uit een speciale antistatische folie. De flexibele opvangbak kan hierdoor gebruikt worden in omgevingen met een hoger brand- of explosiegevaar. De mobiele opvangbak heeft geïntegreerde handgrepen voor een efficiënt gebruik. Het slot, dat gemakkelijk te hanteren is, heeft een sluiting met dubbele bevestiging.

BT230 - Mobiele transportkar voor 1 vat van 200 liter