+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

 RIOOLAFSLUITING 

Odoo + afbeelding en tekst
Rioolafsluiters


Rioolafsluiters worden ingezet om te vermijden dat vloeistoffen bij lekkages in het rioolnet terechtkomen. De rioolafsluiters kan je best preventief bij de hand hebben.

Voorkom bij een lekkage: milieuschade, eventuele boetes alsook de grote kost van een aangetast rioolsysteem te ontsmetten. 

Ons aanbod

Polyurethaan afdichtingsmat 

De polyurethaan afdichtingsmat heeft 1 zeer kleverige zijde om vast te maken aan de ondergrond en 1 zijde van polyester siliconen bekleding voor bescherming en mechanische weerstand. De afdichtingsmat is voorzien van handvaten voor het eenvoudig en efficiënt handelen

Voordelen?

   Snel te hanteren
  Handvat aan elke zijde voor een makkelijke handeling
   Uitstekende mechanische sterkte
   Compatibel met alle soorten stoffen
   Herbruikbaar na het schoonmaken met warm water en wasmiddel

 BEKIJK IN DE SHOP   


half-mobile
Odoo + afbeelding en tekst
Polyurethaan vloeistofbarrière  

De polyurethaan vloeistof barrière is zeer soepel en kleverig. De voor vloeistoffen zorgt voor een goede afdichting rond de riooldeksels, snel en is eenvoudig te installeren. Polyurethaan is bestand tegen water, koolwaterstoffen en vele chemicaliën

Afmetingen: 3000 x 100 x 70 mm
Gewicht: 12 kg

Universeel vouwbare rioolafdichtingen

De universeel vouwbare rioolafdichtingen kan je toepassen voor een snelle bescherming van het rioolrooster.

Werking

De rioolafdichting maakt gebruik van een eenvoudige fysieke impact van drukverschil. Vloeistoffen zijn geneigd het riool binnen te vloeien via de sleuven en de rand van het riool. Om dit te voorkomen, is het noodzakelijk om een barrière te plaatsen dat ook de riool volledig afsluit.

Een dunne, zeer flexibele folie die is blootgesteld aan de hydrostatische druk creëert een perfecte hechting op onregelmatige oppervlakken en randen. Voor deze doeleinden hebben we gekozen een flexibele en sterke folie die uiterst bestand is tegen chemische producten, deze  bevestigen aan een flexibele en magnetische folie met openingen, dit is hoe de vloeistof doordringt tot de onderste PUR folie.


BEKIJK IN DE SHOP  

half-mobile
half-mobile
half-mobile
half-mobile
half-mobile
Odoo + afbeelding en tekst

Rioolafsluiter inspectieput

De polyurethaan inspectieput heeft 1 zeer kleverige zijde om vast te maken aan de ondergrond en 1 zijde van polyester siliconen bekleding voor bescherming en mechanische weerstand.


Afmetingen rioolafsluiter: 3000 x 45 mm
Te gebruiken voor inspectieput van 280 x 20 cm

Download onze
nieuwste catalogus

Graag een vrijblijvende 
site-analyse?

Producten of offerte
op maat?

Koop meteen
 in onze online shop