+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

absorptie 

Onze absorberende vezels zijn geproduceerd u it polypropyleen microvezels. Deze producten zijn bestemd  ter bescherming van het milieu  en ter preventie van lekkage. Alsook om bij lekkages snel en veilig te kunnen handelen. Ons uitgebreid gamma bevat kussens, rollen, ... uit absorberende vezels. Ook bieden wij absorberende korrels aan.  Onze producten zijn ook geschikt om waterverontreiniging te voorkomen. 

absorberende producten in de shop


  eenvoudig in gebruik

   sneller en efficiënter werken

  voorkom milieuverontreiniging

   super absorberende polypropyleen vezels

   uitgebreid gamma voor elke toepassing 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Absorberende vezels

Industrieën gebruiken meer en meer Polypropyleen vezels ter preventie en tijdens het opruimen van lekkages. Deze vezels zijn verkrijgbaar in doeken, rollen, slangen, kussens, ...

 LEES MEER 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Absorberende korrels

 Absorberende korrels hebben een snelwerkend absorptie vermogen. Ze laten geen bezinksels achter en zijn goedgekeurd voor gebruik op de wegen. 

LEES MEER

 
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Absorptie wateroppervlak

Via absorptie op het water kan heel wat ecologische schade voorkomen of beperkt worden. Dit is dus een must als u olieverontreiniging op het water wil voorkomen.

LEES MEER

 
Image

Spill kits

Empteezy biedt ook kits aan die zorgen dat je meteen voorbereid bent als organisatie op een lekkage. Bekijk onze standaard kits en refills of heb je interesse in kits op maat?  

LEES MEER