+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Milieucontainers

Vergroot uw productie-omgeving door milieugevaarlijke producten buiten op te slaan in milieucontainers.

Stellingcontainer

Een externe opslagcontainer houdt de vervuilende producten uit de fabriek en vermindert daarmee het industriële risico op bodemverontreiniging en beschermt uw personeel.

De opslagcontainers worden in onze fabriek te Frankrijk geproduceerd. Hierdoor kunnen we oplossingen op maat aanbieden.

Met onze jarenlange ervaring en kennis in opslag van gevaarlijke producten en status als fabrikant kan u bij ons terecht voor een grondige analyse en bieden we u de meest efficiënte oplossing, Indien nodig op maat.

Ontdek ons assortiment: inloopcontainers, stellingcontainers en modulaire magazijn containers.

Onze service “Grande Retention”, bestaat uit een enthousiast team en een professioneel studiebureau, dat u zal helpen bij de ontwikkeling inloopcontainers, stellingcontainer en modulaire magazijn containers.

Ons team ondersteunt u van ontwerp tot installatie van uw opslagsystemen voor brandwerende en milieugevaarlijke producten.

De industriële opslagcontainers worden ontworpen naar de noden/kenmerken van de milieubelastende producten, en bieden een perfecte bescherming van de onderneming en vloeren.

Al meer dan 30 jaar is de Empteezy Group gespecialiseerd in het veilig handelen en stockeren van vloeistoffen.

Opslagcontainer
Opslagcontainer

Waarom kiezen voor externe opslagsystemen?

Het buiten opslaan van vloeistoffen in bidons, jerrycans en vaten zorgt ervoor dat de industriële risico’s verminderen.

In geval van brand of een ongeval, zijn productiemachines en stockage van brandbare vloeistoffen gescheiden. Waardoor de schade beperkt kan blijven.

Contact met gevaarlijke materialen kan de verspreiding van het vuur versnellen en de schade van de productiemiddelen verhogen.

Het uitschakelen van de industriële productielijn kan hoge kosten en technische werkloosheid generen en de leveringen aan de klanten vertragen.

Tal van mogelijkheden voor externe milieu opslag.

 Onze flexibiliteit en aanpasbaarheid aan uw noden zijn onze grootste troeven.

Door de productie in eigen handen te houden zijn wij in staat om een aangepaste oplossing te bieden voor uw behoeftes.

Ons aanbod is gebaseerd op de uitgebreide field analyse en is bedoeld om naadloos te integreren in uw logistieke infrastructuur.

Met onze jarenlange ervaring, kunnen we u een gevarieerd voorstel doen op gebied van nuttige hoogte, isolatie, brandwerendheid, thermische controle, enz. ...

Video

Opslagcontainer