+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Milieucontainers

Voor het veilig opslaan van pallets, IBC's of kleine emballages bieden wij een uitgebreid assortiment aan milieucontainer aan. Zoekt u een brandwerende unit, temperatuurgeregelde of opslag van lithium ION batterijen, wij kunnen u helpen.


Heeft u interesse in milieucontainers?
Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. Vul alvast de online informatiepagina in en wij nemen spoedig contact met u op.

Het verkeerd opslaan of slecht beheren van vloeistoffen kan ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijf en het milieu. De volgende vragen generen informatie die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat u de producten correct en veilig opslaat.

CHECKLIST OPSLAGCONTAINER 


Onze flexibiliteit en aanpasbaarheid aan uw noden zijn onze grootste troeven. Door de productie in eigen handen te houden zijn wij in staat om een aangepaste oplossing te bieden voor uw behoeftes. Ons aanbod is gebaseerd op de uitgebreide field analyse en is bedoeld om naadloos te integreren in uw logistieke infrastructuur. Met onze jarenlange ervaring, kunnen we u een gevarieerd voorstel doen op gebied van nuttige hoogte, isolatie, brandwerendheid, thermische controle, enz. ...


Enkele van onze referenties:

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

               

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen