+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Bezoek ons 22 & 23 maart op de Belgian Offshore days 2022

Empteezy is trotse exposant tijdens de Belgian Offshore Days in Oostende. Tijdens de conferentie stellen wij onze olie absorberende booms, oliekeerschermen en Spill kits voor.

Deze Spill Containment oplossingen zijn de oplossing om olieverontreiniging op het wateroppervlak te vermijden of in te perken. Via absorptie op het water kan heel wat ecologische schade voorkomen of beperkt worden. Dit is dus een must als u olieverontreiniging op het water wil voorkomen.

Ons assortiment oliekeerschermen wordt geproduceerd bij onze Spaanse collega's Empteezy Iberica. Naast ons standaard assortiment kunnen wij ook maatwerk leveren. 

Odoo • Een foto met een geweldige onderschrift
"Belgian Offshore Days", georganiseerd door Belgian Offshore Cluster, geeft de Offshore Wind Industrie een forum en moedigt de samenwerking tussen Belgische en internationale bedrijven aan.
Met 1.200 aanwezigen en meer dan 60 exposanten, biedt het 2-daagse evenement een beurs, seminars, B2B beurs sessies, en grenzeloze mogelijkheden om te netwerken met enkele van de knapste koppen in de offshore-industrie.


IBC accessoires
Deze IBC-trechter met deksel en geïntegreerde vuilzeef maakt het eenvoudig om vloeistoffen op te vangen en te vergieten. De trechter is geproduceerd uit 100% polyethyleen en is zeer chemisch compatibel, robuust en gemakkelijk te reinigen.