+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Inhang-opvangbakken op maat
Optimaliseer uw stockruimte met oplossingen op maat!

Modulaire inhang opvangbakken voor stellingen: De ideale oplossing voor veilige en efficiënte opslag van vloeistoffen

Veiligheid is een belangrijke overweging bij het opslaan van vloeistoffen, vooral als het gaat om gevaarlijke of ontvlambare vloeistoffen. Daarnaast is het van belang om jouw ruimte efficiënt te gebruiken en jouw voorraad te beschermen. De oplossing voor deze uitdagingen zijn de rekken met inhang-opvangbakken van Empteezy.

Deze opvangbakken zijn ontworpen om opvangcapaciteit op elk rekniveau te bieden. Dit betekent dat je bestaande rekniveaus kunt voorzien van een opvangcapaciteit, waardoor jouw producten op de onderste niveaus beschermd blijven. Bovendien zorgen de opvangbakken ervoor dat gevaarlijke vloeistoffen gescheiden blijven van elkaar, waardoor de risico's van lekkages of spills worden verminderd.


De voordelen van deze rekken met inhang-opvangbakken zijn onder andere:

•             Op maat voor jouw toepassingen

•             Gebruik jouw ruimte optimaal

•             Gevaarlijke vloeistoffen blijven gescheiden

•             Bescherm stock onderaan de stelling

De toepassingen
De toepassingen van de modulaire inhang-opvangbakken zijn talrijk. Ze worden gebruikt als inhang lekbakken voor stellingen, zowel binnenshuis als onder schuttingen en zijn  geschikt voor het opslaan van pallets of cubitainers
van 1000 liter.


Waarom zou je kiezen voor stalen opvangbakken?

Stalen opvangbakken zijn geschikt voor kleine bidons, vaten of IBC's. De verzinkte uitvoering is geschikt voor niet-corrosieve vloeistoffen, zoals olie en lijm. Ze zijn ook de beste oplossing voor licht ontvlambare en brandbare stoffen. Bovendien kunnen deze opvangbakken worden geaard, waardoor ze minder vatbaar zijn voor statische elektriciteit.

Niet onbelangrijk is dat de stalen opvangbakken (standaard of op maat) worden geproduceerd in overeenstemming met de wetgeving in Vlaanderen (VLAREM II). Dit zorgt ervoor dat u voldoet aan de regelgeving en uw veiligheidsrisico's minimaliseert.

 

Empteezy biedt ook totaaloplossingen aan.

Empteezy kan je helpen de juiste oplossing voor uw ruimte en vloeistoffen te vinden. Ons intern studiebureau analyseert uw specifieke eisen en ontwerpt zowel stellingen aan, alsook opvangbakken op maat om zo goed mogelijk aan jouw behoeften te voldoen. Onze gespecialiseerde ingenieurs vervaardigen jouw opvangbakken, rekening houdend met alle technische aspecten en voorschriften met betrekking tot het retentievermogen.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Maak kennis met Joran, onze nieuwe vertegenwoordiger