+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Opvangbak olie, brandstoffen & andere chemische vloeistoffen

Opvangbak olie, brandstoffen & andere chemische vloeistoffen

Een lekbak is een speciale opvangbak die werd ontwikkeld voor het opvangen van allerlei vloeistoffen, chemicaliën, brandstoffen en oliën. Hoe worden opvangbakken nu gebruikt. Ze kunnen gebruikt worden voor het stockeren of overgieten van vloeistoffen. 

Bij het opslaan van ontvlambare vloeistoffen of chemicaliën staat veiligheid voorop! Opvangbak olie, lekbak chemische vloeistoffen … Ze voldoen allemaal aan de strenge eisen waardoor u alles veilig kunt opslaan. Indien er toch een lek is, wordt alles opgevangen in de lekbak. Op die manier wordt de vloer niet verontreinigd en kan alles veilig afgevoerd worden.

Onze opvangbakken zijn te koop in het metaal of kunststof. Ze bevatten een rooster waarop een vat kan geplaatst worden. Op die manier wordt alle vloeistof die gemorst wordt opgevangen door de opvangbak. Ze zijn dus een must voor het bewaren en opslaan van brandbare en chemische vloeistoffen.

Wilt u een lekbak of opvangbak olie kopen om veilig brandbare vloeistoffen op te vangen? Bekijk ons assortiment opvangbakken www.empteezy.be

Wenst u hulp bij het vinden van de juiste opvangbak? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Opvangbak
Waarom een opvangbak gebruiken?