+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Rioolafsluiters
De oplossing bij een lek of lekkage

Stel, er gebeurt een ongeval met een vrachtwagen die gevaarlijke chemicaliën vervoert. Hoe kan u voorkomen dat deze in de rioolsystemen terechtkomen en zo milieuverontreiniging veroorzaken? Empteezy biedt u dé oplossing: rioolafsluiters.

Waarvoor rioolafsluiters gebruiken?

Rioolafsluiters zijn aan te raden bij een lek of lekkage. Naast het voorbeeld van een ongeval met een vrachtwagen, kan het ook simpelweg gebeuren in een bedrijf zelf. Het is altijd belangrijk om de riolering goed te beschermen om verdere complicaties te vermijden.

Het is moeilijker om de riolering te ontsmetten dan te voorkomen dat chemicaliën er in terecht komen. Rioolafsluiters zullen er voor zorgen dat er geen enkele gevaarlijke stof kan binnendringen in de riolen doordat het drainagesysteem goed afgedekt wordt. Elke rioolafsluiter werkt op een specifieke manier, maar wordt vastgemaakt aan de grond.

Het is aangeraden om rioolafsluiters te gebruiken op plaatsen waar er een gevaar is voor waterverontreiniging. Door ze te gebruiken kunnen eventuele verontreinigingen worden voorkomen.

Soorten rioolafsluiters

Bij Empteezy bieden wij u 3 soorten rioolafsluiters aan.

 • Universeel vouwbare rioolafsluiters

  Deze biedt een snelle bescherming tegen vloeistoffen. Het is een dunne en flexibele folie die met een zuigsysteem de juiste vorm aanneemt en zo dus ook op onregelmatige oppervlakken gebruikt kan worden.

 • Polyurethaan afdichtingsmat

  Deze rioolafsluiter is aan de ene zijde kleverig om vast te maken aan de ondergrond. De andere zijde is gemaakt van polyester siliconen bekleding ter bescherming. De mat heeft ook handvaten om gemakkelijk te kunnen verplaatsen.

 • Polyurethaan vloeistof barrier
  Het is een cirkel gemaakt uit polyurethaan, die waterbestendig is. Deze rioolafsluiter wordt gebruikt om rond een riooldeksel te plaatsen.

  Wilt u meer weten over onze rioolafsluiters?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Odoo tekst en afbeelding blok

Absorptiemiddelen - Welke absorberende vezel moet ik kiezen?
3 stappen om het juiste absorptie materiaal te kiezen