+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

SPILL CONTROL

SPILL CONTROL 

In geval van een lekkage is het van het grootste belang dat u snel handelt om eerst het gelekte product in te dammen. Dit is belangrijk om mogelijke ongelukken te voorkomen, zoals vervuiling, machinebreuk en in sommige gevallen zelfs het behoud van levens.

Onze brede waaier van Spill Control producten met inbegrip van poetsdoeken, absorptiemiddelen, Spill kits en opvangbakken zijn allemaal perfect in de strijd tegen lekkages van vloeistoffen snel te bestrijden en het gebied weer veilig te maken. Wij leveren absorptiematerialen en spill kits voor alle soorten lekkages, waaronder universeel absorberende spill kits/absorptiemiddelen, chemische spill kits/chemische absorptiemiddelen en olie selectieve spill kits/olie selectieve absorptiemiddelen.

Onze olie absorberende booms worden gebruikt op het water oppervlak zoals havens. Ze bieden geschikte lange termijnoplossingen om het wateroppervlak te beschermen tegen verontreiniging van buitenaf. Ze kunnen ook worden gebruikt om gemorste olie op het water in te dammen, wat het opruimen ervan vergemakkelijkt.

Het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen is essentieel voor bedrijven die het risico lopen het milieu te verontreinigen, dus bieden wij ook zowel herbruikbare als eenmalige rioolafsluiters aan waarmee u proactief de afdichting van afvoerkanalen kunt afdekken en zo de verontreiniging van een waterweg kunt voorkomen.

Vindt u niet meteen de geschikte oplossing?
Neem dan vandaag nog contact op met onze klantenservice door te bellen naar +32 51 63 68 54 of een e-mail te sturen naar info@empteezy.be .


Onze klantenserviceteam is altijd bereid u te woord te staan en aanbevelingen te doen over wat zij denken dat het beste zou zijn voor gebruik in een bepaalde situatie.


Een oplossing voor iedere industrie
Onze producten zijn ontworpen om verscheidene sectoren te helpen. Ontdek welke oplossing we hebben voor uw industrie.