+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Zet in op veiligheid met onze milieucontainers en opslagcontainers
Veilig en op maat bij Empteezy

Vergroot uw productie-omgeving door milieugevaarlijke producten buiten op te slaan in milieucontainers.

Een externe opslagcontainer houdt de vervuilende producten uit de fabriek en vermindert daarmee het industriële risico op bodemverontreiniging en beschermt uw personeel. De opslagcontainers worden in onze eigen fabriek in Frankrijk geproduceerd. Hierdoor kunnen we veilige oplossingen op maat aanbieden.

Met onze jarenlange ervaring en kennis in de opslag van gevaarlijke producten en status als fabrikant kan u bij ons terecht voor een grondige analyse en bieden we u de meest efficiënte oplossing, indien nodig op maat van uw onderneming. Zo kunnen bedrijven uit diverse sectoren bij Empteezy terecht.

Waarom kiezen voor externe opslagsystemen?

Het buiten opslaan van vloeistoffen in bidons, jerrycans en vaten zorgt ervoor dat de industriële risico’s verminderen. In geval van brand of een ongeval, zijn productiemachines en stockage van brandbare vloeistoffen gescheiden. Daardoor kan de schade beperkt blijven en zijn uw werknemers bovendien veiliger.

Contact met gevaarlijke materialen kan de verspreiding van het vuur versnellen en de schade van de productiemiddelen verhogen. Het uitschakelen van de industriële productielijn kan hoge kosten en technische werkloosheid generen en de leveringen aan de klanten vertragen.

Neem vrijblijvend contact op met Empteezy voor meer informatie over onze milieucontainers of externe opslagcontainers.


Bekijk onze containers

 
 


Inhoud van een Spill Kit: Welke kit moet ik kiezen voor mijn toepassing?