+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Broxburn Bottlers Ltd

Case Study

Broxburn Bottlers is een toonaangevend, onafhankelijk bedrijf dat bottelarij, productontwikkeling en rework-diensten levert aan de wereldwijde drankenindustrie. Opgericht in 1984 en puttend uit 34 jaar ervaring, beschikken zij over de beproefde middelen om gedistilleerde dranken zonder koolzuur te produceren en te distribueren naar veeleisende internationale bedrijven.

We waren verheugd dat we de kans kregen om met Broxburn Bottlers samen te werken aan een project om medewerkers en hun omgeving te beschermen tegen glasschade. Dit resulteerde in de creatie van een stalen Auto Dumping Container op wielen, aangepast met een deksel met uitgesneden borstel. Dit instapsysteem houdt eventuele gebroken flessen veilig in de container, klaar om veilig te worden afgevoerd.

          "De autodumpingcontainers zijn geweldig voor het veilig weggooien van glas. Ze zijn gemakkelijk te manoeuvreren, één persoon kan ze             beheren zodat ze dicht bij de plaats waar ze nodig zijn, kunnen worden gebruikt. Het belangrijkste voordeel is het gemak van het ledigen             zonder risico's voor het personeel door gebroken glas. De robuuste constructie betekent ook dat ze duurzaam zijn - vorige plastic containers             moeten voortdurend worden vervangen vanwege de schade die het glas kan veroorzaken". (Andy Savage, Broxburn Bottlers)

De veiligheid van de medewerkers staat bij Broxburn Bottlers hoog in het vaandel. Naast het veilige afvoermechanisme voor glas is de Auto Dumping Container ontworpen voor een minimale betrokkenheid van de werknemers: geen draden, het is niet nodig om te klimmen - het is volledig automatisch, zodat de werknemers zich in een vorkheftruck kunnen mobiliseren.

Als ISO 9001, ISO 14001 & ISO 18001 geaccrediteerd bedrijf (het enige in onze branche dat alle 3 de normen bezit) met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op Empteezy vertrouwen om uw locatie te beoordelen, de juiste producten voor uw specifieke toepassingen aan te bevelen en ook uw personeel te trainen. Voor meer informatie over volledig conforme oplossingen of voor het regelen van een vrijblijvende locatie-evaluatie kan u contact met ons opnemen.