+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Een oplossing voor elk lekkage

We weten allemaal dat een onjuiste opslag en/of slecht beheer van vloeistoffen grote gevolgen kan hebben voor het milieu, de gezondheid, de veiligheid en het bedrijfsresultaat. Wanneer er toch gemorst wordt, moet u er zeker van zijn dat u en uw personeel weten hoe er snel en adequaat gereageerd moet worden.

Niet alle lekken zijn hetzelfde en daarom biedt Empteezy een scala aan absorberende soorten aan die passen bij de brede waaier aan toepassingen die vandaag de dag in bedrijven te vinden zijn. Olievervuiling op het water of op het land die zich voordoet als het regent, kan het best worden aangepakt met olie-selectieve producten die het water afstoten, maar tegelijk de gemorste olie absorberen. Deze producten hebben een witte kleurcodering, zodat u gemakkelijk kunt zien dat het product werkt en ze opvallen in de lokale omgeving.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Lekken van bekende gevaarlijke chemicaliën of vloeistoffen waarvan u niet zeker weet of ze gevaarlijk zijn, moeten worden behandeld met producten uit ons gamma van chemische absorptiemiddelen. Ze hebben een gele kleurcode waardoor ze goed zichtbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd met een gevaarlijke lekkage. 

Voor de "huishouding" in en rond installaties en machines waar u waarschijnlijk gebruik maakt van oliën, koelvloeistoffen, snijvloeistoffen, producten op basis van water/water en milde oplosmiddelen, is ons onderhoudsassortiment perfect voor proactief gebruik. Ze bevatten en absorberen de dagelijkse "productie" overspray, lekken, druppels en spillages. Deze producten zijn grijs gekleurd en passen in de werkomgeving.

Odoo tekst en afbeelding blok

De 'Empteezy-manier' om voorbereid te zijn

Het kiezen van een Spill kit kan lastig zijn. Vraag jezelf volgende zaken af:

  • Moet de spill kit mobiel, statisch of gemakkelijk te dragen zijn?

  • Welke grootte van kit heeft u nodig voor een bepaald gebied?

  • Welk absorberend vermogen heb je echt nodig?

  • Wist u dat u spill kits moet lokaliseren, zowel in het potentiële mors-gebied als in de afstand ervan?

De vragen kunnen eindeloos lijken, daarom proberen we u te helpen bij het selecteren van de juiste producten door een gratis locatie-beoordelingsservice aan te bieden. Dit biedt u op maat gesneden en vertrouwelijk advies over de juiste producten en zorgt ervoor dat de de meest recente wetgeving wordt nageleefd. Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren