+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Absorberen en reinigen 

 Empteezy biedt een ruim assortiment absorptiemateriaal aan voor zowel kleine als grote calamiteiten. Hier maken wij het onderscheid tussen absorberende vezels, absorptiekorrels en absorptie voor het wateroppervlak.

Absorbents zijn in iedere omgeving waar milieubelastende producten gebruikt worden onmisbaar. Een lekkage is snel gebeurd. Om ongevallen, milieuverontreiniging en personeel te beschermen is het belangrijk dat u hierop voorbereid bent.


Opvang

Iedere onderneming heeft wel gevaarlijke vloeistoffen staan. Deze vloeistoffen moeten op een veilige manier worden gestockeerd. Empteezy biedt om bodemverontreiniging te vermijden, voor de veiligheid van uw personeel en gebouw  zowel metalen als kunststof opvangbakken aan.

In geval van milieucontrole, moeten uw chemicaliën en oliën gestockeerd worden volgens de wetgeving. In België houden we rekening met de VLAREM en in Nederland met de PGS15.


Veiligheidsopslag 

Milieukasten  zijn geschikt voor de opslag van kleine hoeveelheden schadelijke of milieuonvriendelijke producten. Afhankelijk van de aard van producten bieden wij brandwerende of metalen kasten aan. Deze zijn vervaardigd uit enkelwandig staal of brandwerende panelen met regelbare legborden voorzien van opvangcapaciteit, afsluitbare deuren en natuurlijke ventilatieopeningen.


Opslagcontainers 

Een externe opslagcontainer houdt de vervuilende producten uit de fabriek en vermindert daarmee het industriële risico op bodemverontreiniging en beschermt uw personeel.

Bij ons kan je terecht voor een grondige analyse en wij bieden u de meest efficiënte oplossing, Indien nodig op maat.

Het buiten opslaan van vloeistoffen in bidons, jerrycans en vaten zorgt ervoor dat de industriële risico’s verminderen.

In geval van brand of een ongeval, zijn productiemachines en stockage van brandbare vloeistoffen gescheiden, waardoor de schade beperkt kan blijven.

Contact met gevaarlijke materialen kan de verspreiding van het vuur versnellen en de schade van de productiemiddelen verhogen.