+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Milieukasten of Chemicaliënkasten 

Milieukasten voor het opbergen van gevaarlijke stoffen

Smeermiddelen, Oliën, vetten, bestrijdingsmiddelen,.. zijn milieubelastende vloeistoffen. Deze milieubelastende vloeistoffen moeten veilig worden opgeborgen in een milieukast of chemicaliënkast. Door vloeistoffen op een veilige manier te stockeren bescherm je de directe omgeving tegen lekkages.  

Milieukasten en veiligheidskasten bestellen

Voorzien van lekbakken, veiligheid certificaten en een robuuste constructie, dat zijn de sleutelwoorden voor de milieukasten en veiligheidskasten uit ons assortiment. Deze kasten zijn perfect voor het opbergen van vetten, oliën, verf en overige gevaarlijke stoffen. De verzinkte of polyethyleen lekbakken zorgen ervoor dat stoffen die loskomen van hun verpakking veilig worden opgevangen in deze lekbakken. Met een opvang capaciteit van c.a. 10 liter per bak kunnen er voldoende gevaarlijke stoffen in lekken zonder dat dit een gevaar oplevert voor de omgeving. De milieukasten zijn gemaakt van een zeer stevige staalconstructie en worden standaard voorzien van lekbakken, welke in hoogte verstelbaar zijn. 

Milieukasten voor het opbergen van gevaarlijke stoffen

Bestrijdingsmiddelen, smeermiddelen, oliën, vetten, zouten en kleurstoffen. Dit zijn allemaal voorbeelden van stoffen die veilig moeten worden opgeborgen. U wilt toch niet dat één van deze stoffen gaat lekken in een kast die hier niet voor bestemd is, waardoor de directe omgeving in gevaar komt. Onze milieukasten zijn gecertificeerd volgens het WHG, Duitse wet voor de huishouding van gevaarlijke stoffen. 

Veiligheid en milieukasten online bestellen

Ons assortiment veiligheid kasten en milieu kasten kan voordelig online worden besteld tegen zeer scherpe prijzen. Het is ook mogelijk om uw bestelling telefonisch te plaatsen, u komt dan in contact met 1 van onze enthousiaste verkoopspecialisten, waarbij eventuele vragen direct kunnen worden behandeld. Voor grote orders welke wij regelmatig leveren aan grote industriële bedrijven kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen u dan spoedig voorzien van een scherpe offerte. De perfecte milieukast of veiligheid kast bestel je bij Olssen B.V. Dé specialist voor het veilig opbergen van gevaarlijke stoffen.