+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Opvangbakken en milieu

Waarom zijn opvangbakken nodig? 

Gevaarlijke lekken en morsen zijn een constante uitdaging. Gladde vloeren binnenshuis kunnen leiden tot een valongeval met bijbehorende kosten en veel tijdverlies. Naast de schadelijke gevolgen voor ons milieu kunnen EPA-boetes voor verontreiniging van ons buitenleven enorm zijn. Door opvangbakken van Empteezy te gebruiken, kunnen ongelukken en kostbare boetes vermeden worden.  

Goede morsbeheersing levert de volgende voordelen op:

  • Houdt personeel en het milieu beschermd

  • Ondersteunt duurzaamheidsinitiatieven van bedrijven en overheden

  • Spaar geld door gemorste vloeistoffen te recupereren 

  • Verbetert uw veiligheidsprogramma, verhoogt het bewustzijn van medewerkers

  • Verbetert uw bedrijfsimago - toont uw betrokkenheid bij medewerkers en het milieu

  • Verhoogt de efficiëntie door materialen georganiseerd te houden

  • Voldoet aan wetten en voorkomt boetes - voldoet aan of ondersteunt de voorschriften van EPA- SPCC (Spill Prevention, Control and Countermeasure)

Flexibele opvangbakken

Flexibele opvangbakken zijn gewoonlijk gemaakt van duurzame PVC-gecoate stof die opvouwbaar is en op compacte wijze opgeslagen kan worden voor gemakkelijk dragen en gebruik in noodgevallen. Ze kunnen binnen- of buitenshuis worden gebruikt en vangen alles op: van kleine lekken en druppels tot grootschalige lekkages tot 22.187 liter. 

Gepatenteerde Rigid-Lock Quickberms® beschikken over een in-en uitrijdmogelijkheid voor voertuigen en kunnen snel worden opgezet omdat ze uit één deel bestaan. 

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Solide opvangbakken 

Solide opvangbakken worden doorgaans binnenshuis gebruikt om vaten met gevaarlijke vloeistoffen veilig op te slaan. Voor gebruik buitenshuis kunnen weerbestendige schuren met lekvrije opvangbakken gebruikt worden om veilig vaten of IBC's op te slaan.

De meeste opvangbakken zijn gemaakt van stevig, duurzaam EcoPolyBlend™  gerecycleerd materiaal waardoor ze twee keer zo goed zijn voor het milieu.

Met opvangcapaciteiten tot 1408 liter wordt vervuiling van grondwater voorkomen, daarnaast wordt er door het gerecycleerd materiaal olie, elektriciteit en stortplaatsruimte bespaard.