+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Stockage van vaten

Voor de opslag van emballages, vaten en IBC's biedt Empteezy u een breed gamma aan stockagesystemen aan

Op zoek naar een veilige en kwaliteitsvolle oplossing voor de stockage van uw vaten? Empteezy biedt standaard stockagesystemen en systemen op maat aan voor kleine emballages, vaten en IBC’s. Uw vaten kunnen op een veilige manier in onze opvangbakken, veiligheidskasten of -recipiënten, opslagcontainers of opslagtanks  gestockeerd worden. Voor kleine en grote ondernemingen bieden we een oplossing aan:

Odoo afbeelding en tekstblok

Veiligheidskasten

Ruim assortiment aan veiligheidskasten (milieukasten, brandwerende kasten en zuurkasten) voor de opslag van kleine emballages.

 

Veiligheidsrecipiënten

Veiligheidskannen voor het verhandelen van ontvlambare en brandbare vloeistoffen.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Opvangbakken

 Opvangbakken voor het veilig stockeren van kleine emballages, vaten en IBC volgens de wetgeving. Eigen productie van zowel stalen als PE opvangbakken.

Opslag- en milieucontainers

Inloopcontainers, stellingcontainers en modulair magazijn containers voor buitenopslag van gevaarlijke vloeistoffen. Verkrijgbaar in brandwerende en thermische uitvoering

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Opslagtanks

Uitgebreid gamma van tanks, buffervaten, werftanks en accessoires. Het assortiment bestaat uit enkel- en dubbelwandige stalen tanks, vervaardigd in onze eigen werkplaatsen.