+32(0)473 91 37 52
info@emtez.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

The Tank Museum, Dorset

Case Study

Het Tankmuseum in Bovington, Dorset brengt de geschiedenis tot leven, met 's werelds beste collectie van tanks en explosieve live displays. De tentoonstelling vertelt het verhaal van gepantserde oorlogsvoering over meer dan 100 jaar geschiedenis. In acht krachtige tentoonstellingen komen de bezoekers oog in oog te staan met bijna 300 pantservoertuigen. Deze unieke collectie wordt beschouwd als de mooiste ter wereld  en omvat 's werelds eerste tank, de Duitse Tijger en de moderne Challenger 2.

Matt Steeden, de Display Fleet Manager, runt de Restoration, Historical Conservation, Display en Vehicle Rides met 11 fulltime medewerkers, 1 leerling en 46 vrijwilligers. Het leerprogramma is in 2016 gestart en het plan is om nog 2 leerlingen aan te nemen dit jaar en 1 per jaar daarna. Matt heeft alle gebieden waar hij verantwoordelijk voor is herzien om te proberen de overdekte ruimte te maximaliseren om voertuigen binnen te houden. De bestaande opslagplaats voor smeermiddelen en oliën lag historisch gezien in een hoek van een "hanger" die waardevolle opslagruimte in beslag nam, dus Matt keek naar alternatieven en nam contact op met Empteezy® met het verzoek om een bezoek te brengen aan de locatie om haalbare opties te bespreken.

Odoo afbeelding en tekstblok

Er is rekening gehouden met alle aspecten van de verhuizing, waaronder veiligheid en gezondheid en de mogelijke gevolgen voor het milieu, en er is besloten om te investeren in een volledig gebundelde, uit staal vervaardigde drum & IBC-opslag, die toegankelijk is via schuifdeuren en die wordt ondersteund door een structurele garantie van 20 jaar.


De volledig gebundelde opslag is een DPU32-8 die ontworpen is voor een 32 x 205 liter drum of een 8 x 1000 liter IBC of een combinatie van beide. De eenheid is volledig in overeenstemming met de voorschriften met betrekking tot de opvangcapaciteit, het kan namelijk 25% van het gecombineerde totaal van de opgeslagen vloeistoffen bevatten en het is bestand tegen het vallen van een container zonder de structuur van de eenheid aan te tasten.

Odoo tekst en afbeelding blok

Toekomstige plannen voor het departement omvatten de bouw van een gloednieuwe onderhoudsfaciliteit, waarbij met succes een financiering van 2,6 miljoen pond is aangevraagd bij de Nationale Loterij. De werkzaamheden aan de nieuwe faciliteit beginnen in augustus 2017 met een leveringsdatum van april 2018. In het kader van het werkprogramma kijkt Matt naar het verkrijgen van een ISO14001-accreditatie en zal hij Empteezy® betrekken bij de selectie van de juiste apparatuur (opslag, spill kits en afvalverwerking) om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de eisen.

Voor meer informatie over volledig conforme opslag of voor het regelen van een vrijblijvende, kosteloze locatiebeoordeling kunt u contact met ons opnemen.